til komælk og komælkprodukter på din indkøbstur, er nemlig ved slet ikke at købe dem. De fleste kender umiddelbart kun til smør lavet på komælk, men måske har du allerede hørt om jordnøddesmør (peanutbutter), eller har set ingrediensen “kakaosmør” i din chokolade
Så her får i en nem og let opskrift, på noget jeg lige fandt på. Kalkunen har jeg skåret ud i strimler/tern, lagt dem i mit peanutbutter med chilien - ind i køleskabet og bare stå lidt der (du kan tilsætte lidt salt og peber her, men vær opmærksom på, at peanutbutter er meget saltet i forvejen)
Servér saucen varm – resten kan gemmes på køl og genopvarmes. Varm olien op, og steg løg, hvidløg og chili (frisk og tørret) ved svag til moderat varme, til løget er blødt – intet må brænde på
med en råkost på æble og gulerødder med rosiner. Varm kokosolien op i en tykbundet gryde (bedst med keramisk slip-let), og brun hvidkålen let ved middel varme