Fordel glasurenpåkagen, pynt med frysetørrede hindbær eller hvad du synes, og lad den køle helt af (helst i køleskabet) før den serveres med en god kop kaffe og måske en kugle vanilleis, hvis du bruger den som dessert
En Bridgelagkage er en hvid kage delt i to, med hindbærmarmelade på bunden og et ekstratykt lag smørcreme og et tykt lag pink glasurpå toppen og små farvet krymmel
Forresten, så overvej lige hvad din kage smager af, inden du putter en glasurpåmed smag i. Den får en flot, mørk cremet farve, og smager dejligt mildt af kaffe (på trods af at jeg ikke er kaffedrikker, synes jeg det)
Når bollerne er ude af ovnen, skal de stå lidt og køle af, inden glasuren smørers på. Hun laver sådan noget lidt-mere-ned-på-jorden bagværk, da vi ikke alle sammen kan være den nye Blomsterberg
Kagerne skal køle næsten helt af før der smøres marmelade på den ene kage og den anden vendes over. Glasuren kommes på og hindbærsnitterne skæres ud i den størrelse du gerne vil have dem