Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Du kan købe mange forskellige lækre små slik æg i butikkerne og det behøver ikke at være disse lakridsæg, der er også mange med chokolade og marcipan som er rigtig søde oven på disse cupcakes
Gulerødderne blev først lagt på ved serveringen, og det er måske meget godt, for de "smeltede" en smule på bagsiden ved kontakten med frostingen, kunne man se, når man pillede dem af
Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
da jeg stadigvæk har mange æbler på vores træ som skal bruges. disse her æblesnegle, og denne her Apple Pie, og en æblekage med marcipan og muffins med æbler og valnødder, og her cupcakes med æbler og karamel frosting
Riv marcipanen og rør det i æggemassen. Merenque frosting. Uanset om du er med på bølgen medl "lakrids-i-alting, så kommer du ikke udenom, at disse Cupcakes er helt uimodståelige og 100% vanedannende. 100 gr Lakrids Marcipan (Johan Bülow)