Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Og nej, pølsehornene er ikke på nogle måder sunde, men for pokker hvor smager de bare godt, og med disse lidt alternative farver, vil alle børn (og voksne) da elske pølsehorn mere end i forvejen
Opskrift påpølsehorn. De kan laves på forhånd og fryses ned. Pølsehorn – Den der har fået ideen med at pakke dej omkring en pølse og derefter bage hele herligheden, er intet mindre end genial, vil jeg vove at sige
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Men man skal jo aldrig dømme på udseendet, og de smager altså rigtig godt, selvom de er grimme
Pølsehorn er og blive bare et hit, og det har det altid været i min verden – især på madpakken. Min søndag stod i familien tegn, og de nyder godt af at smage på mine lækkerier, når jeg går i selvsving i køkkenet
Jeg har fået rigtig meget positiv feed back, på mine ernæringsforbedrede pølsehorn, og selvom de allerede ligger her på bloggen, så synes jeg de skulle have lidt ekstra opmærksomhed
De her pølsehorn er ægte hipstersmarte og med på moden. Bland resten af ingredienserne i og ælt godt sammen (røremaskine anbefales, ellers dejkrogene på din håndmixer)
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Det har jeg skrevet om før på bloggen, og jeg kommer nok også til det igen
Tag to stykker bagepapir og læg det ene på bordet og drys lidt rugmel hen over. Sidste weekenden havde sådan en lyst til pølsehorn, og jeg havde selvfølgelig spottet en ny lækker opskrift i min nye bog "Spis dig i balance "
Herefter rører jeg det grove i, sådan lidt på øjemål og samler det med hvedemel. Pølsehorn er altid et hit og efterspurgt her i huset og jeg er jo ret glad for langtidshævet dej fordi det er så let og ikke tager lang tid at lave