På pitabrød med durummel opskrifter

Koldhævede pitabrød

Koldhævede pitabrød

Opskrift koldhævede pitabrød. Jeg er ikke specielt vild med de pitabrød man kan købe i supermarkeder og det er ikke altid vi har haft held med at bageren har haft nogle hjemmelavet den dag vil havde bestemt os for at spise pitabrød
Pitabrød #3

Pitabrød #3

Her er endnu en opskrift nogle dejlige pitabrød. Tril dem til kugler og rul dem herefter flade med en kagerulle
Hjemmelavet pitabrød

Hjemmelavet pitabrød

Dette skete ikke trods af vendingen under bagningen, men brødene smagte dejligt og de holdte sig hele trods af, at de blev fyldt op med grønt og en hakkebøf
Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

jeg fik en madkasse med køleelement, og min mor fandt at give mig pitabrødmed salat, lidt kød og dressing med som variation
Grove pitabrød

Grove pitabrød

Her er opskriften en portion pitabrød lavet grahamsmel, men du kan også erstatte gramhamsmelet med fx durummel

Pitabrød

Læg dem plader med bagepapir og lad dem hvile tildækket i ca. durummel. Tilsæt sukker, salt, durummel og pizzamel
Kyllingekebab m. hjemmebagt pitabrød

Kyllingekebab m. hjemmebagt pitabrød

Chilisauce - Jeg brugte den her(nederst siden) "fortyndet" med god olivenolie. Der har været enormt stille bloggen, jeg ved det
Lækre, hjemmelavede pitabrød

Lækre, hjemmelavede pitabrød

I går aftes havde jeg vildt lyst til pita og jeg har flere gange brugt en opskrift pitabrød fundet hos Valdemarsro, som jeg synes er rigtig skøn - du kan se den oprindelige opskrift her og hendes billeder er bare så fine og mine tænder løber altid i vand når jeg står med computeren i køkkenet og arbejder medpitabrødsdejen
Pita brød

Pita brød

Drys durummel bordet og din bageplade. Bland den stuetempereret ymer med vand, gær, salt og sesam
Pita med durum og rug

Pita med durum og rug

Her er en dejlig opskrift pitabrød, som er lækker og nem.  Man kan med fordel bage dem en bagesten for at give dem den helt rigtige og stærke varme, men det er ikke nødvendigt, sørg blot for at ovnen er rigtigt varm inden man sætter brødene ind