Opskrift på koldhævede pitabrød. Jeg er ikke specielt vild med de pitabrød man kan købe i supermarkeder og det er ikke altid vi har haft held med at bageren har haft nogle hjemmelavet den dag vil havde bestemt os for at spise pitabrød
Dette skete ikke på trods af vendingen under bagningen, men brødene smagte dejligt og de holdte sig hele på trods af, at de blev fyldt op med grønt og en hakkebøf
I går aftes havde jeg vildt lyst til pita og jeg har flere gange brugt en opskrift påpitabrød fundet hos Valdemarsro, som jeg synes er rigtig skøn - du kan se den oprindelige opskrift her og hendes billeder er bare så fine og mine tænder løber altid i vand når jeg står med computeren i køkkenet og arbejder medpitabrødsdejen
Her er en dejlig opskrift påpitabrød, som er lækker og nem. Man kan med fordel bage dem på en bagesten for at give dem den helt rigtige og stærke varme, men det er ikke nødvendigt, sørg blot for at ovnen er rigtigt varm inden man sætter brødene ind