På rugbrød med græskarkerner opskrifter

Rugbrød

Rugbrød

Man kan med fordel komme græskarkerner eller andre kerner i brødet, hvis man gerne vil have mere bid og smag i
Glutenfri rugbrød

Glutenfri rugbrød

Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter glutenfri rugbrød og har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
rugbrød ala Blomsterberg

rugbrød ala Blomsterberg

- fordel dejen med vand fingrene -. - jeg kom sesamfrø ovenpå -. Dog med lidt få rettelser - og de smager super, og er geniale til madpakkerne
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Du kan egentlig vælge de fleste opskrifter rugbrød, og så selv tilføje finthakkede figner i opskriften
Evolo rugbrød

Evolo rugbrød

med en klat smør ), gør det da når det har kølet af i et kvarters tid, men hvis du ikke vil have den "bløde", svampede og lune konsistens i brødet, vent da til brødet er helt afkølet helt indeni
Glutenfri "rugbrød" med sorte ris

Glutenfri "rugbrød" med sorte ris

Vi har besluttet at prøve at spise glutenfrit i den kommende tid for at se, om det vil give effekt symptomer, som kan være cøliaki
Glutenfrit rugbrød bagt med surdej

Glutenfrit rugbrød bagt med surdej

Det kan svinge en del, hvor meget mel der skal bruges, det kommer især an , hvilken type mel der bruges Dejen skal ikke være flydende, men minde om en almindelig rugbrødsdej
Rugbrøds croutoner

Rugbrøds croutoner

Disse er lavet rugbrød, så du får en masse gode fiber med, dertil er de ristet med lidt kerner, for at give smag og lidt ekstra fylde
Rugbrød - Med Surdej (2 Stk.)

Rugbrød - Med Surdej (2 Stk.)

Pynt med solsikkekerner lige før brødet sættes i ovnen. Kom rugkerner, hvedekerner, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner i en stor skål sammen med vandet og surdejen, og lad det stå i minimum 8 timer (sæt det evt. Forvarm ovnen til 175 grader (varmluftovn) og sæt brødebde ind nederste rist i 70 minutter (temperaturen i midten af brødet skal være 95 grader). Tag brødet ud af formen og lad det hvile en rist 3-4 timer før det serveres. Græskarkerner 100 g
Groft, glutenfrit ”rugbrød” med hampemel

Groft, glutenfrit ”rugbrød” med hampemel

Med en gaffel laves små huller i overfladen . Samtidig er hampemel rigt proteiner og fibre. glutenfrit "rugbrød", lavet af glutenfri quinoaflager og hampemel
Groft glutenfri rugbrød

Groft glutenfri rugbrød

Jeg har bagt mine glutenfri rugbrød glutenfri tørgær, men vil gerne prøve at bage med en glutenfri surdej
Små glutenfri rugbrød

Små glutenfri rugbrød

Pensel med lidt koldt vand og drys kerner eller chiafrø . Jeg kører de forskellige ingredienser sammen min køkkenmaskine så alt er godt blandet og luftigt

Opskrift på 99% stenalderrugbrød

Hak græskarkernerne groft og bland det sammen med mandelmelet samt de restende kerner. Rør det godt sammen og kom dejen i en (rugbrøds)form beklædt med bagepapir
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

Det er nemlig endnu ikke lykkedes mig, at lave en surdej som rent faktisk kunne bruges efter den lange ventetid - derfor rugbrød UDEN surdej, og iih hvor er jeg blevet gode venner med det 
Low carb brød

Low carb brød

Bum – og så har du et virkelig dejligt hjemmebagt brød af den helt sunde slags verdens nemmeste måde