Jeg havde en halv pose af noget rugbrødsmix, som jeg ville bruge. Jeg lavede dem til stænger og kom solsikkekerner på toppen, jeg lod dem hæve og bagte den 15 på 220 grader. Det mætter super godt og jeg fik 16 stænger ud af et halvt rugbrødsmix. Vilstrups nemme rugbrødsstænger½rugbrøds mix (eller rugbrøds dej hvis du er super overskuds agtig)25 g gær5 dl lunt vand2 dl blandede mandler, hørfrø, solsikke og græskar kerner (eller hvad man har)1 dl rosiner1 spsk kanel1 tsk kardemomme2 spsk "Sød" (eller sukker hvis man er mere til det)Lidt solsikkekerner til toppenBag på 220 grader i ca 15 min
Skær rugbrødet ud i stænger med en bredde på ca. så de bliver bagt på alle sider. Rugbrødsstænger er super lette at lave og er noget ligende verdens bedste snack
Snittes i stængerpå ca. Se hvor perfekt de to ting passer sammen her på billedet. -------------------------------------------------------- Rugbrødsstænger
Det er vigtigt at fokusere på indholdet af det du spiser, og at du spiser regelmæssigt. Snack grønt (gulerod, peberfrugt, blomkål, agurk skåret i stænger) med dip af 1 dl fromage frais eller skyr rørt op med krydderier. Snack grønt (gulerod, peberfrugt, blomkål, agurk skåret i stænger) med dip af 1 dl fromage frais eller skyr rørt op med krydderier
), som lige nu pynter rigtigt fint på skænken inde i spisestuen. Efter kagehygge med Rikke tog jeg til Hadsten og fik massage hos Finn, og det trængte mine ømme stænger til - mange tak for det Finn
Plump sådan en peberfrugtbasse ned midt i din rissalat, læg den ovenpå dine ovnbagte kartofler, sæt den ved siden af din grønne salat, lad den være kongen på dit bjerg af rodfrugtmos eller tag den med på madpakken med stænger af agurk og gulerod til
I dag har budt på to (måske tre) succeser, nemlig dampede gulerødder med estragon og “Lovebites”, en slags müsliebarer – Husbond mangler noget til den lange togtur hjem, og jeg mangler noget tilsvarende