Det er rart med en dag om ugen, hvor der bliver ryddet ud i de fødevarer som er yderst på planken. Rødløget finthakkes og sauteres i et par minutter i en smule olie
Generelt er jeg ikke specielt meget til svinekoteletter, da de oftest er så små og tynde og med et split sekund for meget på panden bliver de ulideligt tørre og seje
Jeg er som de fleste ved ikke tilhænger af nogen specifik diæt, men jeg synes det er vildt sjovt at prøve noget nyt, så i dag stod den på low carb i form af en spinatomelet rullet om kødsauce
Først og fremmest så skal man stoppe med at tænke på pizza som fastfood. Pizza med silkeskåret skinke, sorte oliven, artiskokhjerter, rødløg, peberfrugt og frisk tomat
Denne ret fik jeg pludselig lyst til efter at have set den på menu kortet mange steder i Grækenland. Traditionelt er retten med kartofler og becahmel, men det er lykkedes at lave en udgave der koemmr ret så tæt på originalen helt uden de to velkendte ingredienser
I har stemt på, hvilken pastaret, I ville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, frisk persille, øko bacon og sojaristede pistacienødder
Den skal så i, lige efter risene er sauterede "klare". Rødløg (mellemstort). Rødløg skæres i både. Når risottoen, rødløg og broccoli er klar, så kan vi spise