Som beskrevet i det foregående indlæg her på bloggen, så var det ikke overdrevet brug af restaurationer, som blev kendetegnende for vores lille tur til de varme lande
Nemt, hurtigt og lige noget for en knægt på snart fire år …. Men afsted til Masymas-supermarkedet, og så ellers en slagplan for hurtig aftensmad til den førstefødte, som i øvrigt mente, at Kinder-æg var helt fint
Husk også at få din pasta i gryden på et passende tidspunkt – det skal nok være inden chorizoen kommer på panden alt efter hvor lang kogetid din type pasta har
Er I klar på endnu en madplan. På ugens første dag skal det være nemt og godt. Det er selvfølgelig individuelt, hvad man betegner som billig mad, men jeg har forsøgt at sammensætte noget, så de fleste kan være med
Det er rart med en dag om ugen, hvor der bliver ryddet ud i de fødevarer som er yderst på planken. Snackmad er nok lidt hvad andre vil beskrive som tapas-lignende retter, men det er jo ikke spanskmad og dermed vel ikke tapas
Varm olien på en stor pande og steg svampene til de er brune på alle sider. Dette er en traditionel spansk tapas-ret, men den kan sagtens spises som tilbehør til en hovedret i stedet
Opskriften har jeg sjovt nok fundet på en spansk hjemmeside og fået oversat, men den er lavet efter bosniske traditioner på en af kokkens mange rejser til udlandet
Han burde faktisk have sin helt egen seksion her på bloggen – det kan være det kommer med tiden. ordbøger nåede jeg frem til en spansk oversættelse af “hvidkål med kød” og det lyder i grunden ret fedt, hvis jeg selv skal sige det
Du kan finde flere opskrifter på bagværk her og finde inspiration til madpakken her. I hvert fald fem ud af ugens syn dage står den på havregrød – men aldrig den “almindelige version”