Det særligt smarte ved denne lagkage med nøddebunde og lækkert fyld er, at du kan lave den i ét hug – altså uden at den nødvendigvis skal stå på køl natten over
Dette er det sande bevis på, at sundt mad kan smage fantastisk. Her får du en herlig sund, sprød - nøddebund som udgør selve småkagen, med et cremet, blødt og sødt indre og en frisk, sommerlig bærtopping til
Min veninde Sus bød forleden på disse fantastisk gode (og flotte) cookies – eller store småkager om man vil – som hun har fundet opskriften på i Femina
Rør sukkerfløden og nøddesukkeret sammen og fordel det på bagepapiret (DET ER VARMT. Fyld det i en sprøjtepose og sprøjt tynde stråler chokolade over den sprødenøddebund
Chokoladen smeltes i chokoladesmelterSådan ser en færdig nøddebund udDe optøede bær vendes i flødeskummetSkummet fordeles ud over nøddebundenFørste lag af kagen er færdigOvenpå øverste lag nøddebund, fyldes den smeltede chokolade over
Faktisk er opskriften på pandebrød, også her på bloggen, fra hendes mor. Det sprøde fra løgene, det cremede fra yoghurten, det salte fra laksen og det syrlige fra persillen