I plastikposen klippes et lille hul, hvorefter sovsen fint kan placeres på pandekagerne. Der er mange forskellige opskrifter på proteinpandekager, og jeg har tidligere også lagt opskrifter ud – men jo flere pandekager man laver, jo bedre bliver man til det
Jeg opdagede i går, at denne opskrift egentlig ikke ligger inde på bloggen for sig selv. Proteinrig vanillecreme, Proteinpandekager, mandler og gojibær, frysetørret bær, varmhindbær/jordbærsovs, med sunde mandel-chia chokoladestykker i (se nedenfor)
Jeg har aldrig lavet marengs før, så jeg var ret sikker på, at det ville gå fuldkommen galt, men jeg blev meget positivt overrasket, da disse små himmelske ‘klumper’ kom ud af ovnen
Når panden er varm, kommes steaken på. Relishen toppes ovenpå steaken, og kompensere perfekt for sovsen, da smagskombinationerne komplimentærer hinanden utrolig godt
Når panden er varm, kommes steaken på. Der blev for noget tid siden efterspurgt nogle lækre og tilsmagende retter med oksekød på min hjemmeside, og i den forbindelse udarbejdede jeg bl
De er bare for seje de tøser, som kommer på en højhellig søndag, i flere graders varme, og bare tonser derudaf, de inspirerer mig virkelig til selv at give den en skalle i min egen træning
Hvilket vi gjorde, da søde venner kom på besøg. Varm fløden op til lige under kogepunktet. Jeg brugte friske jordbær, hindbær, brombær og granat æblekerner og frosne solbær og hindbær
Her kan du se opskriften på en kold bearnaisesovs, en cremet kold dressing/sauce lavet på feta og hvidløg samt en lækker basilikum-hvidløgsdip, som er perfekt til små ristede kartofler