Pålægs opskrifter

Rugbrødstoast

Rugbrødstoast

Toast er mere end lækkert, og jeg bliver helt nostalgisk når jeg hiver min toaster frem. Det eneste minus ved toasten er, synes jeg, at den ikke mætter så meget
Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta er et herligt tilbehør eller en forret – antipasto som det hedder på italiensk, og det er da også fra Italien retten stammer

Mine (sunde) kostvaner

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går højt op i at leve efter 80/20-princippet, når det kommer til min kost
Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

I søndags havde vi besøg af Christians forældre til spisning og lidt hygge. Som altid kan det være lidt svært at finde ud af, hvad vi skal servere, og denne gang gik jeg i en lidt anden retning, end jeg plejer
Ideer til madpakker

Ideer til madpakker

Fakta om rugbrød. I gamle dage -. altså helt tilbage i middelalderen - kaldte man rugbrød for LEVE. Det burde det
Knækbrød med peanutsmel

Knækbrød med peanutsmel

Hjemmebagte sprøde og sunde knækbrød har vi næsten altid på lager og jeg prøver at variere ingredienserne hver gang jeg bager
Polentapizza

Polentapizza

Som lovet efter mit polenta-inspiration indlæg fordybede jeg mig i en af delene og lavede små polentapizzaer
Banankage

Banankage

mørk (pålægs)chokolade. Vend den stadigt lune kage ud på et fad, og put pålægschokoladen over så den smelter

Rugbrødstoast

I kombination med en måske relativ fed ost, og meget salt fra pålægskødet, er det pludselig ikke en så uskyldig ret længere
Tartine-tid!

Tartine-tid!

Billeder af Anders Andersen & Julia Prokopenko. Tartine klinger måske ikke bekendt, men heldigvis er det ret simpelt
Det moderne liv uden fryser!

Det moderne liv uden fryser!

Alle taler om fremtiden, og hvordan vi kan forbygge madspild og overforbrug. Vi ser på dem som producere, dem som køber og dem som forbruger

ÅRETS SOMMERFERIE GÅR TIL...

Island. Som I nok har bemærket i sidebarren og på min Instagram, er vores næste destination Island. Jeg har længe drømt om at besøge landet, og med den stigende popularitet på de sociale medier, blev det mere og mere klart for mig, at vi hellere måtte lægge vejen forbi, før det blev forvandlet til det rene turisthelvede
Pålægskagemand

Pålægskagemand

Det er nemt at lave en pålægskagemand selv, og så kan man få den lige nøjagtig, som man måtte ønske. har børn, der ikke bryder sig om "dit og dat" og piller det meste af tilbehøret af på den færdig-købte pålægskagemand

Grove havregrynsboller

Mmh havregrynsboller. De er altid gode. Og de er tilmed altid en sikker vinder på morgen - og frokostbordet