Stjernerne er lavet ud af en rest lys modellerings-chokolade, vi havde tilovers fra påskekagen. Jeg bestemte mig for, at bruge vores gode chokolade cupcakes opskrift som bund for eksperimentet (så jeg var sikker på, at der i det mindste var en ting, der smagte godt) og fandt en opskrift på marshmallow frosting på nettet
Hak chokolade og hæld den op i en høj kande og hæld den varme væske op til chokolade. Påskekagen anno 2017 er en kage med hasselnød og chokolade bunde med hindbær/lime mousse, og overtrukket med en hvidchokolade glaze og pyntet med marcipan. 150 g god hvid chokolade. 150 g god hvid chokolade
Reklame for Callebaut@ Chokolade. Påsken er lige om hjørnet, og jeg tænkte, at sådan en forholdsvis nem opskrift på nogle lækre påskekager, med Callebaut® GOLD i både dejen og på toppen i form af påskeæg, lige var sagen
Kagen består af specialkøbmandens chokoladekage, se opskrift her. Derudover lavede jeg en jordbærmousse, overtrak kagen med chokolade ganache og overtrak kagen med marcipan
Start med at sætte chokoladen over et vandbad. Godt nok er vi over påsken, men kagerne Trine bad mig om at lave, var Mettes påskekage, , så vil holde fast i titlen