Pærer i rødvin opskrifter

Poire Belle-Hélène - Rødvinskogte pærer

Poire Belle-Hélène - Rødvinskogte pærer

(Jeg husker ikkelige sorten. (Jeg husker ikkelige sorten. 8 Pærer der er faste i kødet. )4 dl Rødvin (Tør, behøver ikke være alt for dyr. )1/2 citron, kun saften2 dl sukker1 hel kanel. 4 nelliker1 stang vanille. 8 Pærer der er faste i kødet. 4 dl Rødvin (Tør, behøver ikke være alt for dyr. 1/2 citron, kun saften. 4 nelliker. 1 stang vanille
Langtidsstegt nakkefilet

Langtidsstegt nakkefilet

Som salat serverede jeg en salat af fennikel og pærer skåret i helt tynde skiver, en håndfuld rucola og kernerne fra ét granatæble
And med sprød filodej, pære og salat

And med sprød filodej, pære og salat

Skær pærernei både. Steg pærerne gyldne og sprøde. Reduceret sauce på rødvin og creme de cassisHældvineni en gryde med brun farin, creme de cassis, kalvebouillon, salt og peber
Svinefilet med potet & pæretårn ♫

Svinefilet med potet & pæretårn ♫

Skrell potetene og skjær poteter og pæreri ca. hjemmelaget rødvinsaus ♫♪. servert med fersk spinat, sopp og sjalottløk &
Gnocchi i fad med porre-ostesauce

Gnocchi i fad med porre-ostesauce

Tilsidst er der en behjertet sjæl, der fortæller en, at EU har bestemt, at man ikke må have frostede pærer længere
Rødvinspocheret pære.

Rødvinspocheret pære.

Skræl dinepærer. Halvdelen og hæld over pærerne. Kog din pære i en flaske rødvin ( jeg havde taget et glas af min flaske, og det gikfint
Fondue

Fondue

pærer og vindruer. Begrebet fondue er senere blevet udvidet, så der nu ud over ostefondue også findesoliefondue, rødvinsfondue og chokoladefondue

Restaurantanmeldelse: Kafé K, Skanderborg

Dertil syltede pærer. Tilbuddetindeholder én flaske rødvin. midti ugen. Jamen, viringertilbarnepigen og tager et smut i byen og spiser en romantisk tapas på Kafé K i Skanderborg
Restaurantanmeldelse: Kafé K, Skanderborg

Restaurantanmeldelse: Kafé K, Skanderborg

Dertil syltede pærer. Tilbuddetindeholder én flaske rødvin. midti ugen. Jamen, viringertilbarnepigen og tager et smut i byen og spiser en romantisk tapas på Kafé K i Skanderborg

Pærer med brombær

Pærerne koges møre i lagen, tages op og stillestilafdrypning. Dryppes med citronsaft for ikke at blive mørk

Meyers Andesteg

fjernes låget og rødvintilsættes og koges indi kålen. på en tør jernpande, til de begynder at åbne sig og blive gule i kødet