At millionbøf er hakket oksekød og løg i brun sovs og at kødsovs består af samme ingredienser, men at der her kan kommes lidt af hvert i – majs, pølser, bacon, svampe, tomat osv
fars og form den til en pølse – og sæt den på træspyd. Jeg kogte noget frisk pasta og lidt grønt fra fryseren inden det blev vendt i en smule fløde, salt og peber – det smagte dejlig cremet til det krydrede kød, og så smagte det let og “ikke-julet”
Opskriften stammer fra BBC Good Food, og de ynder at lave kødboller af ferske pølser. Fredag aften er skabt til en lynhurtig pastaret, og i den omgang blev det en chilikrydret voksen-variant
Tilsæt bacon og pølser og lad det tage lidt farve – det må godt få lidt stegeskorpe. en sjat fløde. Jeg kan ikke tælle hvor mange gange, Troldeungen har fået serveret en meget meget rød sovs blottet for struktur, med en overdøvende smag af salt og tomatkoncentrat ovenpå en gang pasta, når vi har været ude at spise, og han har bestilt spaghetti med kødsovs
minutter og jeg aner ikke hvad jeg skal lave til aftensmad" indkøb, kom jeg i tanke om pasta med chorizo pølse og champignon, hvilket reddede madlavningen i går aftes