Lav en lang pølse af dejen, så træstammerne får den tykkelse du ønsker. Når du ruller marcipan, så drys bordet med fluormelis, så marcipanen ikke hænger i
Hvor fine har pølsehorn lov at være. I kurven kommer der helt sikkert nogle af disse lækre pølsehorn. For at det ikke altid skal være de samme pølsehorn man spiser, tilsætter jeg ofte lidt smagsvarianter
På dejtrekanterne lægges en lille pølse af remonce (lidt rigeligt fik jeg på her, dog. Mens du ruller den ene kugle dej ud, lægges den anden tilbage i køleskabet
stået på pasta og pølser. Jeg køber nemlig en færdig dejrulle, som er lige til at gå til, MEN istedet for blot at rulle den ud til én pizza, så klipper jeg dejen over i to dele, og ruller de to stykker endnu tyndere med en kagerulle
Disse pølsehorn er de perfekte hapsere på sådan en sommerlandsdag. Det er stadig bare pølsehorn, hvor hoveddelen består af lyst hvedemel og en pølse, men det lille “tuch” af en ekstra smag, gør dem lige lidt bedre og meget sjovere
Skær rullerne i skiver, ca. Opskrift. Del dejen i 3 og rul hver klump til en pølse på 10-15 cm. Bages i en forvarmet ovn på 180grader i ca 8-10 min Opskrift
Hver trekant ruller du sammen om en ½ pølse. ) Pølsehorn er simple, alle kan lave dem, og alle kan lide dem, så I skal naturligvis ikke snydes for opskriften på gode syndige pølsehorn
Disse ruller du til små pølser som du lager små smultringer av. Hvis du har god tid en lørdagsmorgen er det ingenting som smaker så godt som ferske bagels til frokost
Smør fyldet på og rul den til en pølse. Opskriften er en af de ældste jeg har i min opskriftsbog, men det er stadig den jeg bruger når der skal kanelsnegle på menuen, for de smager altså bare godt
For ellers er der en fantastisk lækker opskrift på dem lige her. Når den har hævet ruller du den ud til en lang pølse og skær 10-20 boller og sætter dem på en bageblade med lidt mellemrum mellem dem, de skal ikke rør hinanden
Du skal ikke begynde at ælte i dejen med forsigtig ruller en lang tyk pølse og skæret ca. Synes ofte de pølsebrød man køber er tørre og går nemt i stykker når man skærer dem over
Skær pølsen i lige store stykke og læg skiverne på en bageplade og tryk dem lidt flade. Det er vigtigt, at du ruller dejen tyndt ud - det gør, at sneglene bliver mindre "brød-agtige"
Man ruller dem så til pølser og twister og folder, twister og folder. Opskrifterne fandt jeg i denne herlige kagetråd på jubii debatten (og har mere eller mindre copy-pastet dem, med mindre rettelser (min undskylning er at jeg er træt og har optræk til migræne)) - der er nok til ca