halvdelen kommer du pølserne på. Pasta koges efter anvisninger på pakken, og så, når vandet er hældt fra, vender du den rundt i saucen efter bedste evne sammen med en flok friske basilikum- og salvieblade
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
Et godt valg er den napolitanske marinara sauce eller en mere traditionel tomatsovs. Og det hentyder jo nok til udseendet, som med en vis portion fantasi kan minde om enten en knude i et træ eller en kno
Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
minutter og jeg aner ikke hvad jeg skal lave til aftensmad" indkøb, kom jeg i tanke om pastamed chorizo pølse og champignon, hvilket reddede madlavningen i går aftes
Kallun –bruges i franske gryderetter, i pølser og de kan. i saucer og som ingrediens i gryderetter. leverragout med hjemmelavet pasta – og så på en fredag
Kog pastaen mens saucen laves. Sauce. Pasta. Kog saucen i 10 min. Tilsæt ærter og pølser og kg det hele i 2 min, mere. 1 pk cocktail pølser (200g). 400 g pasta skruer
Når de ligner bolledej, kan du begynde med at rulle dejen ud i lange pøler (husk mel på bordet) og så skærer du små stykker af pølserne, lige som du gør med pebernøddedej
Spegepølse. Begræns færdiglavede supper, saucer og færdigretter. Usaltet mad er oftest kedeligt, men du skal huske at være varsom med at oversalte din mad, da det kan ødelægge din ret