Pølse sauce med pasta opskrifter

Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
Koldhævet kanelsnegle

Koldhævet kanelsnegle

Æggekage medpølser og pasta. Chorizo gryde med kalkun og linser og mojo sauce. Stykkerne lægges på papiret og trykkes dernest flade med hænderne
Gnocchi

Gnocchi

Et godt valg er den napolitanske marinara sauce eller en mere traditionel tomatsovs. Og det hentyder jo nok til udseendet, som med en vis portion fantasi kan minde om enten en knude i et træ eller en kno

Hvordan man laver "porcelænsstjerner" af Fimo-ler

Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Kom godt i gang med at leve glutenfrit.

Kom godt i gang med at leve glutenfrit.

Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Pasta a la Lodos…ish

Pasta a la Lodos…ish

Pasta, sauce, chorizopølser, champignon, chili, hvidløg, oliven og hvis du brugte det, den allerede skiveskårne chorizo
Ovnpasta med salsiccia

Ovnpasta med salsiccia

Den er dog lidt speciel, i og med at det er svært at finde salsiccia, en italiensk rå, krydret pølse, i butikkerne
Den lille stærke

Den lille stærke

minutter og jeg aner ikke hvad jeg skal lave til aftensmad" indkøb, kom jeg i tanke om pastamed chorizo pølse og champignon, hvilket reddede madlavningen i går aftes

Kulinarisk kalender den 17. december

Kallun –bruges i franske gryderetter, i pølser og de kan. i saucer og som ingrediens i gryderetter. leverragout med hjemmelavet pasta – og så på en fredag

Pastaret med pølser

Kog pastaen mens saucen laves. Sauce. Pasta. Kog saucen i 10 min. Tilsæt ærter og pølser og kg det hele i 2 min, mere. 1 pk cocktail pølser (200g). 400 g pasta skruer

SØD KARTOFFEL GNOCCHI

Når de ligner bolledej, kan du begynde med at rulle dejen ud i lange pøler (husk mel på bordet) og så skærer du små stykker af pølserne, lige som du gør med pebernøddedej

Lad saltbøssen stå

Spegepølse. Begræns færdiglavede supper, saucer og færdigretter. Usaltet mad er oftest kedeligt, men du skal huske at være varsom med at oversalte din mad, da det kan ødelægge din ret