Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
Derfor gik jeg forleden i køkkenet med mission om både at lave mine egne pølser-a like samt en pølsehornsdej boostet med sundhed – uden at blive snydt for smagen
I må ikke forvente pølser svøbt i en dej af hvinende hvidt hvedemel. Blend broccolihovedet (uden stok), æg, æggehvide, havregryn, pofiber, fiberhusk, salt, peber og oregano med en stavblender
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehornmed gulerødder og kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Pølsehorn. Prøv også at hælde pancake dej på panden og lægge en skive ananas oveni, eller. Brød med. Grød lavet på fx certificeret glutenfri havregryn (fra fx
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Brug da den Røde Tangpesto som "Ketcup", så du stadig ruller dejen ud, smører den med pesto, og herfra triller dem til små pølsehorn - gerne med en nøglehulsmærket pølse (eks
Herefter skæres dejen i slices med enten et pizzahjul eller en skarp kniv. Jeg gjorde Kristine kunsten efter og delte dejen så jeg fik lidt pølsehorn og lidt skønne rugklappere til fryseren
Skyld blomkål med kogende vand og kom derefter i en foodprocessor, blend og tilsæt resten af de ovenstående ingredienser og blend igen (havregryn vendes i til sidst