Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time. Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller
Pensl dem med æg, vand eller mælk, og drys eventuelt med sesamfrø eller andet pynt. Du kan tilsætte alt muligt til dejen - en rest havregrød, moste kartofler, frø, kerner, revet gulerod - bare sørg for at gøre det, inden du tilsætter hvedemel
De faldt i utrolig god jord, både hos børn og voksne, min lillebror var især vild medpølsehornene, så de kan også sagtens laves til fx madpakken eller til en picnic
Pølsehorn. Brød med. Fx Gulerod/bananmuffins,. knækbrød med. drys med friske blåbær, jordbær eller hindbær. Kokosyoghurt - kan laves med andre vegetabilske mælkefri drikke
Pølsehorn. Boller medgulerod. Skær et kryds i dem og pensel med vand. Blomkålssuppe med persilleolie. Grønkålssalat med gulerødder, tranebær og pinjekerner
Jeg havde en halv squash i mit køleskab, så tænkte jeg ville lave nogle lækre pølsehorn ud af det. Har før prøvet at lave nogen med squash i, og der var jeg ikke helt obs på hvor meget det vædder, så dejen blev ved med at være møg klistret
Lifestyle With Glitter
Pølsehornmed squash og gulerod Jeg er stor fan af bloggen Twin Food og jeg synes deres opskrifter ser noget så lækre ud
pizzabund, boller og sandwichbrød - jeg tror også den vil fungere rigtig godt som dej til pølsehorn. 1 stor gulerod (revet). Bag brødene ved 200 grader i 20 minutter, hold øje med de ikke bliver for mørke. 1 stor gulerod (revet)