I pølsehornsdejen har jeg tilføjet fuldkornsmel, en smule havregryn, groftrevne gulerødderog solsikkekerner, der tilsammen giver dem en lidt gulerodsbrud-agtig fornemmelse
Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time. Jeg har altid solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø oghavregryn i skabene, så det kom der selvfølgelig også i
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehornmedgulerødderog kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Piroggermed karry-kål oggulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Pensel pølsehornenemed mælk og kom havregrynog sesamfrø på. De faldt i utrolig god jord, både hos børn og voksne, min lillebror var især vild medpølsehornene, så de kan også sagtens laves til fx madpakken eller til en picnic
Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. K-vitamin er blandt andet væsentligt for blodstørksningsprocessen i kroppen, og C-vitamin er vigtigt for vores immunforsvar ogdermed vores evne til at modstå virus og bakterier
Brug da den Røde Tangpesto som "Ketcup", så du stadig ruller dejen ud, smører den med pesto, og herfra triller dem til små pølsehorn - gerne med en nøglehulsmærket pølse (eks
Skyld blomkål medkogende vand og kom derefter i en foodprocessor, blend og tilsæt resten af de ovenstående ingredienser og blend igen (havregryn vendes i til sidst