I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Hvor fine har pølsehorn lov at være. I kurven kommer der helt sikkert nogle af disse lækre pølsehorn. For at det ikke altid skal være de samme pølsehorn man spiser, tilsætter jeg ofte lidt smagsvarianter
U. g. e. n. s. t. m. a. F. f. o. d. i. r. k. l. æ. P. ø. h. b. v. ,. y. M. I. p. c. D. u. J. å. ". K. O. 1. 6. j. 2. 5. ½. 0. 4. %. R. Æ. H. 3. (. x. ). L. B
Jeg havde god tid i lørdags og gav mig derfor i kast med at bage lidt pølsehorn og pizzasnegle, som han indimellem kan få med som afveksling eller supplement til rugbrødet
Disse pølsehorn er de perfekte hapsere på sådan en sommerlandsdag. Det er stadig bare pølsehorn, hvor hoveddelen består af lyst hvedemel og en pølse, men det lille “tuch” af en ekstra smag, gør dem lige lidt bedre og meget sjovere
Pølsehorn – Den der har fået ideen med at pakke dej omkring en pølse og derefter bage hele herligheden, er intet mindre end genial, vil jeg vove at sige