Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå. Koteletter ifad er ikke noget jeg har spist meget af imitliv, da det sådan set vistaldrig er blevet serveret imit barndomshjem
Det kan også være gode pølseriskiver. Lidt smør tilfadet. Gratin – her med rosenkål. Smør fadet med smør og hæld halvdelen af sesamkernerne i og fordel dem ifadet
De kan altid bruges i et rodfrugtfad bagt i ovnen - i dagens opskrift har jeg tilføjet et par lækre krydrede pølser, det var de gode fra Bazar slagteren i Bazar Fyn i Odense
Forskellige oste, pølser, parmaskinke osv. Bag dadlerne i et ildfastfadi ovnen i ca. Det er altidhyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspirationtilhvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
cocktailpølser. Herefter halveres disse og liggesi et ovnfast fad, sammen med en porre iskiver. Jeg har derfor fri hele dagen, hvilketaltid skal bruges tilafslapning og hygge, da jeg ellers bliver akut træt sidst på natten
Læg lasagnen i lag i et smurt ildfastfad. Der er allerede en del versioner på bloggen, og selvom minultimativefavorit nok er den helt traditionelle (helst a la mor), så er det nu ikkedårligt at udfordre den klassiske ret engang i mellem
Eller brug kartoffelfadet som tilbehørtilfrikadeller, pølser eller hvad du nu har lyst til. Har du en rest kogte kartofler kan du lave dette nemme kartoffelfad med broccoli og peberfrugt
Læg blomsten/sneglehuset i et ovnfast fad, og pensl med det smeltede smør. Bürek eller börek eller andre varianter af ordet er oprindeligt en tyrkisk ret, men den er udbredt i flere andre lande – som Bulgarien, Grækenland, Israel, Italien, Bosnien, Tunesien og mange andre steder i verden også