kogte kartofler i tern. Jeg stegte et par pølser til to lækkerier fra Meyers Almanak. Rør eddike, olie, honning, salt og peber sammen og vend kartofler, asparges og dild i
150 g kogte kartofler, skåret i. 150 g kogte kartofler, skåret i. Madmuffins er et rigtig smart koncept. Da du kan komme alt muligt forskelligt i som fyld, egner de sig godt, når man brugt nogle kedelige rester
Det her er en ny og anderledes tærte, som jeg har lavet et par gange. Den smager virkelig fantastisk, men nu elsker jeg også chorizo i alle kombinationer
Skræl kartoflerne, skær dem i stykker, og sæt dem over at koge (uden salt). Skær pølserne i skiver, og brun dem dem godt i lidt rapsolie eller smør et par minutter
Passer godt til både deller, gode pølser eller som en ekstra vegetarret. Skær kartoflerne i skiver. Bland blomkål, kartofler, vindruer, nødder og revet gulerod i en salatskål
Skræl kartoflerne, og skær dem i ca. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet