For foruden at koge perlebyggen og spise den som tilbehør til dine koteletter i fad, kan du også bruge den som toppings i din suppe, eller du kan komme den i din paella
ris. Her er en (hurtig) opskrift på en paella, som på ingen måde er en paella. Frisk persille til pynt. Tilsæt herefter ris, bouillon , farve-halløjet, safran og vin og lad det simre ved svag varme (og under låg) i ca
Torremolinos BOTAVARA,- og ingen er i Spania uten og spise PaellaPaella er en spansk nasjonalrett som består av kokt ris, olivenolje tilsatt safran og blandet med skalldyr, blekksprut, fisk og fugl
Opskrift spansk PaellaMarisco, skaldyr, alt godt fra havet. Men nu er jeg tilbage i Danmark og glæder mig til at spise en rigtig spansk Paella, hjemmelavet naturligvis
Kog risene og lade dem køle af. 300 g kyllingefi let i tern 250 g brune ris 2 løg i skiver 3 fi nthakkede stængler bladselleri 3 fi nthakkede fed hvidløg 2 spsk. Bland de kogte ris i, rør det godt sammen, læg låg på, sluk for varmen og lad gryden stå på eftervarmen i 5 min