Paella ris opskrifter

Dansk Paella opskrift

Dansk Paella opskrift

Kom ris og safran samt resten af bouillonen ved og kog videre ca. Bland forsigtigt med en gaffel og anret så paellaen på et varmt fad
Paella

Paella

Paella er en risret fra Spanien – som kan laves af alt muligt. Den eneste regel er, at der skal være ris i, og den skal krydres med safran
Paella

Paella

Svits risene i olien sammen med hakket hvidløg. Hæld vandet ved, tilsæt salt og laurbærblad og lad det koge til risene er knapt møre, ca
Perlebygsalat

Perlebygsalat

For foruden at koge perlebyggen og spise den som tilbehør til dine koteletter i fad, kan du også bruge den som toppings i din suppe, eller du kan komme den i din paella
Kopi-paella

Kopi-paella

ris. Her er en (hurtig) opskrift på en paella, som på ingen måde er en paella. Frisk persille til pynt. Tilsæt herefter ris, bouillon , farve-halløjet, safran og vin og lad det simre ved svag varme (og under låg) i ca
Nem Hverdags-Paella

Nem Hverdags-Paella

aborio ris (eller grødris). En rigtig spansk paella smager af sommerferie og god tid, og det kan være svært at få den passet ind i en travl hverdag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Tror egentlig ikke den er så meget anderledes end spansk paella, men navnet jambalaya bliver man da kun glad af
Hverdags-paella

Hverdags-paella

basmatiris. Paella er for de fleste af os en særlig ret, som vi kun får, når vi er på sommerferie i Spanien
Paella De Marisco

Paella De Marisco

Opskrift spansk PaellaMarisco, skaldyr, alt godt fra havet. Men nu er jeg tilbage i Danmark og glæder mig til at spise en rigtig spansk Paella, hjemmelavet naturligvis
Paella

Paella

paella eller risottoris. Så tilsætter du paprika, ris og den liter kyllingebouillon hvor safranen er i – den anden liter gemmer du lidt endnu
Paella Valenciana

Paella Valenciana

Hvis du ikke lige kan få fat i paellaris ”arroz bomba”, så kan du bruge barboiled ris, altså ris som bruges til risotto
Paella

Paella

Hæld vand ved og tilsæt ris og grøntsags bouillon. lidt mere væde, hvis risene er ved at koge tør. 3 dl ris. 3 dl ris
Paella!

Paella!

Men udgangspunktet er altid den typiske valencianske ris arroz bomba, som svarer til grødris, safran samt kød og/eller fisk og skaldyr

Paella

Kog risene og lade dem køle af. 300 g kyllingefi let i tern 250 g brune ris 2 løg i skiver 3 fi nthakkede stængler bladselleri 3 fi nthakkede fed hvidløg 2 spsk. Bland de kogte ris i, rør det godt sammen, læg låg på, sluk for varmen og lad gryden stå på eftervarmen i 5 min