Bland forsigtigt med en gaffel og anret så paellaen på et varmt fad. Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg
For foruden at koge perlebyggen og spise den som tilbehør til dine koteletter i fad, kan du også bruge den som toppings i din suppe, eller du kan komme den i din paella
Jeg sidder lige nu nede i Madrid og spiser lækker tapas, paella, drikker sangria eller oplever byen, men det betyder jo ikke, at I skal snydes for denne lækre sag
Her er en (hurtig) opskrift på en paella, som på ingen måde er en paella. 1 brev farve- og smags-halløj fra Spanien til paella (kan udelades, så bliver det bare ikke en ligeså flot gul farve). 1 brev farve- og smags-halløj fra Spanien til paella (kan udelades, så bliver det bare ikke en ligeså flot gul farve)
Torremolinos BOTAVARA,- og ingen er i Spania uten og spise PaellaPaella er en spansk nasjonalrett som består av kokt ris, olivenolje tilsatt safran og blandet med skalldyr, blekksprut, fisk og fugl
Paella er for de fleste af os en særlig ret, som vi kun får, når vi er på sommerferie i Spanien. Man kan sagtens lave en paella selv, men den traditionelle er temmelig omstændig
Nu står den ikke længere på tapas og paella, men på kartofler, salat, bønner og ærter. Efter at have boet 19 måneder i Spanien, er det dejligt at komme hjem til Danmark
Den er blant annet herlig til smårettene på hagefesten, en lang søndagsbrunsj, middelhavsmat som moussaka, paellaer og lettere pastaretter og sommerlige retter som for eksempel ovnsbakt kylling med provencalske urter, grillet laks eller en frisk aspargessalat med reker