Pakistansk mad opskrifter

Oksemørbrad m. fyld af svampe, svesker og fetaost

Oksemørbrad m. fyld af svampe, svesker og fetaost

))1 tsk muskat1 tsk kanel1 tsk sort pebersalt 1 kop ris (Jeg bruger pakistanske Blue Diamond ris, som er halvt parboiled, de er super da de ikke klistrer og kornene er smukke lange)1,5 kop hønsefond*en god håndfuld usaltet blandede nødder (smuttede mandler, cashew, pinjekerner, pistacie) 1
Spicy og hot indisk kyllingegryde

Spicy og hot indisk kyllingegryde

Jeg har hørt, at man kan købe Everest Spices i indisk/pakistanske forretninger i Danmark. Dette indlæg blev udgivet i Kylling, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget indisk mad, kylling, Opskrifter
En krydret efterårsdag -Chicken wings Biryani

En krydret efterårsdag -Chicken wings Biryani

a dufte fra de indiske og pakistanske krydderier, som jeg bare blev nødt til at spise selv. Kender i det når man har lyst til at banke på folks dør og spørger om man må smage noget af deres mad
Libanesiske Kabse-ris

Libanesiske Kabse-ris

1 kop ris (Jeg bruger pakistanske Blue Diamond ris, som er halvt parboiled, de er super da de ikke klistrer og kornene er smukke lange)1,5 kop hønsefond*. 1 kop ris (Jeg bruger pakistanske Blue Diamond ris, som er halvt parboiled, de er super da de ikke klistrer og kornene er smukke lange)
Oksekød med kikærter

Oksekød med kikærter

Jeg sætter stor pris på indisk og pakistanskmad og kan ofte drømme mig hen i tanken om raita, mørt kød, stærke krydderier og masser af frisk koriander
Spinat!

Spinat!

Det er den libanesiske udgave af den pakistanske/indiske Palak, dog knap så krydret. Ja det hedder denne ret, direkte oversat fra libanesisk

Venindetur til Rajestan

Det er morgenmaden, der er blevet serveret her på den indre svalegang. Åh, indisk mad. Jeg elsker Indien og ikke mindst maden