Den stammer fra det indiske subkontinent og ses især i det indiske og pakistanske køkken. med lidt friskhakket grønt – koriander, persille eller lignende
Server med ris, groft brød eller nan – og nå ja, raita. Instaphoto. Opskriften på denne ret har jeg nuppet fra Alt for damerne, der generelt har rigtig mange gode opskrifter, som er nemme at gå til, og som alle sammen ser meget indbydende ud
Kogte basmati ris og bulgur. Risene smager skønt. Kan opbevares i køleskabet eller på køkkenbordet, skal gerne bruges indenfor kort tid, da de ellers bliver brune og lidt triste at se på
Kæmpe risfad med kød og lækre krydderier overpyntet med ovnstegt kylling og ristet nødder. )Til denne ret man enten stege kylling i ovnen og anrette den ovenpå risene som vist på billedet, eller også kan man koge en kyllin, pille den, og anrette den ovenpå risene med nødderne ovenpå
Jeg har hørt, at man kan købe Everest Spices i indisk/pakistanske forretninger i Danmark. Rist imens en håndfuld peanuts på en tør pande, og hak en håndfuld koriander
Til denne ret man enten stege kylling i ovnen og anrette den ovenpå risene som vist på billedet, eller også kan man koge en kyllin, pille den, og anrette den ovenpå risene med nødderne ovenpå
kinesisk salt (ajinamoto, kan købes i diverse indiske/pakistanske grøntsagshandlere). Bland grøntsagerne i en skål med lidt majsmel og ris, og alle de andre krydderier, og lav små kugler på størrelse med en bordtennisbold
Retten kræver en del tørre og friske krydderier, men har du først indkøbt dem, så er du godt sat op til at lave skønne indiske og pakistanske retter resten af efteråret og vinteren med