Paleo knoldselleri opskrifter

Paleo comfort food – BURGER NIGHT!

Burgeren samles med knoldselleri som burger bolle og så er det ellers bare at fylde på efter behag. Top tæske lækre Paleo burgere
Paleo madplan uge 10

Paleo madplan uge 10

Brug broccoli og knoldselleri for low carb). Så tag et kik på Paleolivets madpakke bog - en e-bog med op mod 100 ideer til frokost og madpakker
Ugens madplan uge 24

Ugens madplan uge 24

Og i dagens anledning tror jeg, vi fylder nogle (ikke paleo) glutenfri lasagneplader i. (skal den være helt low carb, skal der kun broccoli og blomkål i bunden - evt lidt knoldselleri, hvilket ikke er så højt i kulhydrater)
Paleolivets madplan uge 38

Paleolivets madplan uge 38

(Carb dag- For LCHF lav din rootza-bund af blomkål, hvidkål og evt knoldselleri som er liberal LCHF. Find mange flere Paleo madplaner ved at klikke linket herunder

Go’ morgen Danmark Suppetid – Knoldsellerisuppe med æble

Ristet knoldselleri suppe med frisk æble, persille og ristede solsikkekerner. I en tykbundet gryde ristes knoldselleri, løg og hvidløg af ved mellem varme i oliven olien indtil det er lækkert og karamelliseret

Oksehale Rød thai-style karry i trykkoger – YEAH!!

knoldselleri og gulerødder skrælles og skæres i store stykker. 1/2 knoldselleri. 1/2 knoldselleri. Når man bor på Nørrebro, så har man adgang til de mest vidunderlige grønthandlere og slagtere, og det betyder gryderetter og lækre sager i stride strømme

Storm-suppe til folket

¼ knoldselleri – skrællet og skåret i store tern. ¼ knoldselleri. Det stormer helt sindsygt her til aften, jeg skulle ha været til træning, men blev indendøre på grund af flyvende tagsten, græskar og hvad ellers der havde fået revet sig løs

Paleo comfort food – Fiskefrikadeller med remoulade

knoldselleri Remoulade. knoldsellerien skæres i lange firkanter og skæres på “THE SPIRALIZER” eller rives på rivejern… Klip stykkerne lidt mindre med en saks efterfølgende, hvis ikke en lækker lang remoulade ønskes

Verdens bedste paleo-burger

, men jeg er ikke så glad for knoldselleri - så det erstatter jeg altid med noget andet også har jeg byttet lidt rundt på mængderne