Steg pandekagerne på begge sider på en lille pande uden fedtstof, til de er let gyldne, og dæk dem så med sølvpapir, så de holder fugten og varmen, mens du laver æggene
Steg pandekagen i smør – først på den ene side, vend den, læg lidt revet ost og en skive skinke på midten, slå et æg ud ovenpå og fold kanterne ind, så pandekagen bliver firkantet og ægget bliver ‘inden for murene’
Spinat pandekager. Jeg pensler jernet med lidt olie inden jeg går igang. Jeg servere dem med spinat, feta, rød peber og chili sauce – men kun fantasien sætter grænser
Efterfølgende kom der en lille dessert bestående af amerikanske blåbærpandekager til det almindelige bræt og en lille acai bowl med toppings til det veganske
Se også nogle af vores andre morgenmad/brunchretter her som amerikanske pandekager og chiagrød. Hønse- eller rejesalat, salami, skinke eller laks med rygeost, eller hvad din fantasi og lækkersult nu kan byde på til frokost
Kom ost og skinke på majspandekagenmed det samme imens den steges, og derefter resten af fyldet. – et par skiver skinke eller din fortrukne pizzatopping
I gadekøkkenerne serveres der Msemmen – som er tykke, firkantede og let søde pandekager, der spises simple som de er eller med forskellige slags fyld som ost, honning, tomatpure og stegte løg