Mine enchiladas består af madpandekagerfyldtmedkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Nem og hurtig opskrift, hvor man nemt kan tilføje det fyld man har lyst til. Derefter er der serveret – tilsæt evt lidt oksekød, kylling eller hvad du eller har lyst til
Fortsæt til du står med fire (rimelig tykke) pandekager. Når kyllingen er færdig fordeles den på pandekagerne, som derefter får selskab af guacamolen, den hakkede chili og lidt creme fraiche
Der er en masse historie omkring den her dato, der hænger sammen med den kristne faste, men i dag er den for de fleste blevet til en hyggelig tradition, der mere handler om at spise pandekager af lyst end af nødvendighed (da mange kristne i dag ikke faster og derfor ikke skal have brugt de madvarer, der ikke holder fasten igennem)
Fordel coleslawen på pandekagen, men lad et stykke i den ene ende være fri for fyld. Brug to gafler til at rive kyllingefileterne i strimler, og vend det sammen med stegesaft og barbecuesaucen i fadet
Majspandekagermedfyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekagermedfyld på menuen – både med at tilberede og med at spise