Mine enchiladas består af madpandekagerfyldtmed kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
På billedet er pandekagernefyldtmed en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney
Da det jo også gerne skal være ekstra sundt for tiden, hvor jeg prøver at smide de sidste kilo fra graviditeten, har jeg her forsøgt mig med en sund udgave af pandekagen medfyld
Det duftede af bål da vi stod ud af bilen, marken var fyldtmed smilende børn, den hyggelige lille gård butik havde åbent og traktoren fyldtmed børn brummede
Læg pandekagerne i et viskestykke, mens de stadig er varme, så de bliver lidt bløde. Smages til med yderligere krydderier og fyldes i de bagte tortillas
som beskrevet ovenfor over en flaske, når de kommer ud af ovnen, og server medfyld og salsa. Fyld. kød (kan udelades), fx kyllingestykker eller hakket oksekød
Kom lidt pizzasauce og lidt af dit favorit fyld på pandekagen og top med lidt ost. Hvis osten på toppen er ved at blive for mørkt, så bag den da kun med undervarme
Så skal pandekagerne drysses gavmildt med revet ost. Start med at rengøre og snitte alle grøntsagerne. Pandekagerne stilles igen i ovnen… og er klar, når osten er smeltet
Jeg er ikke bleg for, at indrømme at jeg normalt aldrig bager mine tortilla pandekager selv, men kødsaucen smages til med egne krydderier og salsaen laves af en rest modne tomater fra vindueskarmen