– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. Og i år skal den nydes i Skagen med min dejlige kæreste og skønne lille pige med masser af hygge, leg, gåture, god mad, vin, kaffe, kys og kram
Denne opskrift tager udgangspunkt i min favoritopskrift på pandekager fra Buddhas Brownies, som jeg har brugt igennem flere år nu, men jeg har valgt at erstatte noget af hvedemeletmedboghvedemel fordi jeg virkelig elsker den søde, lidt nødde-agtige smag det giver
Server pandekagernemed tomatsalsa og bønner. Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og læg dem i en stak efterhånden, som de er bagte
Fluffy pandekagermed friske brombær. Brombærerne giver en dejlig syrlig smag til pandekagerne. Varm en god slip-let pande med en klat olie eller vegansk smør
Små tykke pandekagermed stykker af frugt serveret med smeltet chokolade og endnu mere frugt – det er den perfekte måde at forkæle sig selv eller sine børn på, når det er fridag
Pandekagermed mandelmel smager himmelsk og er perfekt til en morgen hvor du vågner med en lille sød tand, men ikke ønsker at fylde dig med en masse usunde fødevarer som smør, sukker, hvedemel, mælk mv
De er gode svitset i smør sammen med forårsløg som tilbehør til kylling eller som her i pandekager. Steg pandekagerne i smør på en pande – på en stor pande er der plads til fire ad gangen