Pandekager med hvedemel opskrifter

Lækre klassiske pandekager

Lækre klassiske pandekager

– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. Og i år skal den nydes i Skagen med min dejlige kæreste og skønne lille pige med masser af hygge, leg, gåture, god mad, vin, kaffe, kys og kram
Pandekager

Pandekager

med hulebyggeri under sengen og klippe-klistre ved spisebordet, så stod aftensmaden på pandekager
Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager er et must til ethvert brunch bord og kan serveres med ahornsirup, friske bær og ja, bacon hvis du er rigtig amerikaner
Pandekager med oksekødsfyld

Pandekager med oksekødsfyld

hvedemel. Rul pandekagerne sammen og læg dem tæt og med sammenføjningen nedad i et smurt ildfast fad. Pandekager
Veganske pandekager uden æg og mælk :)

Veganske pandekager uden æg og mælk :)

Jeg har brugt økologisk grov hvedemelmed lidt mere fiber og så har jeg brugt soyamælk. Pandekagerne steges på en varm pande med margarine
Perfekte pandekager

Perfekte pandekager

Denne opskrift tager udgangspunkt i min favoritopskrift på pandekager fra Buddhas Brownies, som jeg har brugt igennem flere år nu, men jeg har valgt at erstatte noget af hvedemeletmedboghvedemel fordi jeg virkelig elsker den søde, lidt nødde-agtige smag det giver
PANDEKAGER - AMERIKANSKE

PANDEKAGER - AMERIKANSKE

Pandekager, i stil med hvad man kan få "over there". Varm en pande op (nemmest med en blinis-pande) og smelt en smule smør på den
Pandekager med spinat

Pandekager med spinat

Server pandekagernemed tomatsalsa og bønner. Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og læg dem i en stak efterhånden, som de er bagte
Små pandekager med chokolade

Små pandekager med chokolade

En del af hvedemelet har jeg skiftet ud medølandshvedemel og næste gang vil jeg søde dem med banan istedet for rørsukker
Pandekager med koldskål

Pandekager med koldskål

Pisk hvedemel, koldskål og mælk til en jævning. Tynde, bløde og elastiske – pandekagermed koldskål er perfekte at rulle om yndlingsfyldet
Tykke pandekager med friske brombær

Tykke pandekager med friske brombær

Fluffy pandekagermed friske brombær. Brombærerne giver en dejlig syrlig smag til pandekagerne. Varm en god slip-let pande med en klat olie eller vegansk smør
Pandekager med flødeskum og bær

Pandekager med flødeskum og bær

Pandekager fyldt med sommer. tynde pandekager. En fantastisk lækker sommerdessert med sommerens søde danske jordbær og iskold flødeskum
Tykke pandekager med frugt

Tykke pandekager med frugt

Små tykke pandekagermed stykker af frugt serveret med smeltet chokolade og endnu mere frugt – det er den perfekte måde at forkæle sig selv eller sine børn på, når det er fridag
små pandekager med stuvede kantareller

små pandekager med stuvede kantareller

Servér pandekagernemed et par salater, gerne med quinoa eller bønner – og fx også en rødbedesalat med æble bladselleri og pistacienødder
Pandekager med Mandelmel

Pandekager med Mandelmel

Pandekagermed mandelmel smager himmelsk og er perfekt til en morgen hvor du vågner med en lille sød tand, men ikke ønsker at fylde dig med en masse usunde fødevarer som smør, sukker, hvedemel, mælk mv
Pandekager med hyben og nye rødløg

Pandekager med hyben og nye rødløg

De er gode svitset i smør sammen med forårsløg som tilbehør til kylling eller som her i pandekager. Steg pandekagerne i smør på en pande – på en stor pande er der plads til fire ad gangen