Det helt særlige ved disse pandekager er, at de kun kan laves imens hyldeblomsterne blomstrer. Anret pandekagerne på tallerkener og kom is eller flødeskum over
Bag små tykke pandekager af dejen. Pandekagerne kan selvfølgelig også serveres enkeltvis. 6 tårne med 5 pandekager i hver. 225 g hvede eller spelt mel75 g boghvedemel2 tsk. Server dem i tårne med 5 pandekager i hver, med frisk frugt skåret ud i stykker og ahornsirup dryppet udover tilsidst
Jeg elsker brunch, og brunchpandekager kommer man bare ikke uden om. En nybagt bolle, æg og bacon, lidt yoghurt med musli, frisk frugt og så brunchpandekager – det er opskriften på en perfekt brunch i mine øjne, så her kommer opskriften på mine brunchpandekager
De her pandekager er vildt lækre. spelt eller hvedemel2 dl. grahamsspeltmel eller grahamsmel2 ægLidt saltLidt olie3 – 4 dl. flødeost naturelSalt, peber1 fed hvidløgEn håndfuld revet ost til drysDejen piskes sammen og pandekagerne bages med lidt fedtstof
Derudover fik vi hjemmebage boller med rødbede og gulerødder(ny økologisk spelt melblanding), købt oldtidsrugbrød,hjemmenbagte franske brød, hjemmelavede små pandekager med hyldelomst, jordbær, oliven, pastasalat, græsk yoghurt med müsli og agavesirup,emmentaler, røræg og hanegal pølser