Krigfisk er perfekt at servere som vegetarisk/vegansk alternativ til fiskefilet. Den første delte opskrift jeg kunne finde på krigfisk, blev delt af Ditte med bloggen Mmm… Vegasme og blev senere fortolket af Månebarnet med opskriften på Fredsfisk
Fiskefilet. Opskrift (1 person). 2 små rødspættefileter (ikke paneret). Du kan vælge om du er til stjerneskud med 1 kogt fisk og 1 stegt fisk, eller om du ligesom mig, ikke er til den kogte og derfor hellere vil have 2 stegte fiskefileter
Server med hjemmerørt remoulade og tangcaviar, som du ville servere en fiskefilet. Opskrifterne er fra min kogebog Vegansk – jeg har nedenfor angivet sidetallene, hvis du har bogen liggende
Jeg bruger rødspætter i opskriften, men alle fladfisk og næsten alt hvid fisk kan bruges. Jeg regner mindst med 2 fiskefiletter per person. 5-10 fiskefiletter1 dl mælk1 tsk salt2 dl mel2 æg1 tsk salt2 dl raspolie og smør til at stege i. 5-10 fiskefiletter
Alternativt kan du panere på samme måde som jeg gør med fiskefiletterne i denne opskrift. Panering. Bland mel, 1 spsk salt og cayennepeber i et fad eller en skål