Torsk eller anden fast hvid fisk. Rør salt, spidskommen og mel sammen og vend torskestykkerne i det, inden de steges gyldenbrune på begge sider i olien
Wrap med panerettorsk, lime-rødkål og kapersmayo (1 person) . 200 g fillet af torsk (eller anden hvid fisk). 200 g fillet af torsk (eller anden hvid fisk)
Wrap med panerettorsk, lime-rødkål og kapersmayo (1 person) 200 g fillet af torsk (eller anden hvid fisk)Rugmel, salt, peberSmør til stegning1 arabisk fladbrødLime-rødkålCa
Torsk inneholder masse sunne næringstoffer og er spesielt rik på vitamin D, B12 og selen. 800 g torskefilet, uten skinn og bein. Stekes ytterligere i 15-20 minutter til torsken er gjennomstekt. 800 g torskefilet, uten skinn og bein
Skrei er torsk, som vokser opp i Barentshavet. Gni ingefær- og limeblanding på torsken. Server ovnsbakt torsk, med grønnsakene og scampi, kokt ris, frisk koriander og en limebåt
Når man laver rødspættefilet i fad kan man sagtens anvende en anden hvid fisk som for eksempel sej, torsk eller kulmule og kun fantasien sætter grænser i forhold til hvilken slags tilbehør der skal med i fadet
#torskepanne #fiskemiddag #spicytorsk. 100 gram torsk. 100 gram torsk. Denne retten laget pappa mye når jeg var liten, vi hadde ikke alltid så mye penger men vi hadde hagen full av grønnsaker
Her får du paneringen, som smager helt perfekt til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Sprødstegt panerettorsk med ærtepure eller tartarsauce, syltet fintsnittet kål og friske koriander. Sprødstegt paneret kylling med strimler af gulerødder vendt i lidt hvidvinseddike + chilimayo og friske koriander
Her får du paneringen, som smager helt fantastisk til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst