Tag kyllingen og vend stykkerne ned i blandingen, tryk dem let så paneringen hænger ved. Dagens lune ret var i dag en lækker sprød kylling filet paneret med cornflakes og parmesan
En sprød panering der kvikker et stykke kyllingebryst op til ren luksus. Opskriften er nem, og skulle man ske at være skeptisk overfor parmesanost kan den udelades – selvom jeg vil argumentere for dens gode egenskaber i paneringen
først i ægget og derefter i paneringen. Min kæreste er helt vild med nuggets, men jeg spiser dem ikke, da de er proppet med alt muligt, som min mave ikke er glad for - så i går, da vi skulle fejre, at han var færdig med sin sidste eksamen inden sommerferien, skulle jeg da lige afprøve denne opskrift
Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskrifter med senere, da den kan bruges til ALT
Hviletiden gør, at paneringen ikke ryger af under stegningen. Sprødstegte kyllingestrimler, frisk og hot agurkesalat og ris er lynmad med masser af god smag, der passer godt til den trykkende varme
Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskrifter med senere, da den kan bruges til ALT
Der er ikke noget mere trist en at få en fiskefilet, der har mistet det meste af rasp paneringen, og der er der ingen grund til at finde sig i, når det er så uhyrligt nemt, at lave en panering der holder
Jeg elsker panering og derfor bliver mine dobbeltpaneret dvs. Jeg fik desværre ikke taget et billede af fileterne, da fyldet var mast sammen og fileterne lukket
Vend kyllingelårene i ægget og derefter i paneringen. Var ude at handle og der faldt jeg for nogle ferske kyllinge over- og underlår, så aftensmaden stod i kyllingens tegn
Her får du paneringen, som smager helt perfekt til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Vend dem kun en gang, for at skåne paneringen. Ved lav varme tilsættes hvedemel lidt af gangen imens der røres, når det er rørt sammen til en tyk dej tilsættes mælken lidt af gangen og røres godt ud til det bliver en tyk sovs
Ryst det overskydende paneringafkyllingen, og fordel stykkerne i den varme olie. Riv gulerødder, hvidkål på den grove side af råkostjernet eller på foodprocessor
Dette giver en super lækker mør kylling med en masse smag i “paneringen”. Tak kyllingestykker op af posen og steg dem i godt med smør på en pande ved middelhøj varme
Kærnemælken hældes fra og kyllingestykkerneafdryppes godt, hvorefter de vendes i paneringen. Tuc-kiks, peber, salt, paprika og chiliflager pulveriseres i en foodprocessor, og så er paneringen klar