Tag kyllingen og vend stykkerne ned i blandingen, tryk dem let så paneringen hænger ved. Dagens lune ret var i dag en lækker sprød kylling filet paneret med cornflakes og parmesan
Jeg har prøvet at lave en version der er lidt grovere og uden for meget panering og fedt. Fileter fisken og læg i et oliesmurt ildfast fad med skindsiden nedad
Rasp til panering. Desuden kan denne ret nemt laves helt glutenfri ved f. I den oprindelige opskrift skal pastinakskiverne blancheres i bouillonvand, men jeg har i stedet valgt at stege dem inden paneringen
Kyllingen dyppes i mælk og vendes derefter i paneringen. En dag jeg surfede rundt på forskellige madhjemmesider, faldt jeg over en opskrift på chicken piccata
Vend dem kun en gang, for at skåne paneringen. Sprød kylling med pasta i lækker basilikum flødesovs. Først laves sovsen, da den skal bruges til at panere kyllingstykkerne med
Ryst det overskydende panering af kyllingen, og fordel stykkerne i den varme olie. De sprødstegte kyllingestykker tages op og lægges på fedtsugende papir, og krydres med salt og peber
Lidt rugmel, kikærtemel eller fuldkornsmajsmel til panering af medaljonerne. Du kan sagtens købe færdig tomatsuase, men du skal vide, at færdig tomatsause indeholder skjult sukker, salt og e-numre, som du kan blive foruden, hvis du laver sausen selv
Dette giver en super lækker mør kylling med en masse smag i “paneringen”. Du kan vælge at lave det meste selv, men du kan også sagtens købe det meste, uden at det betyder kvaliteten bliver ringere