Med den hvide chokolade bliver pannacottaen meget sød og da jeg lavede den til min gode veninde Marie i onsdags så bestemte jeg mig for at prøve at lave en citron sirup til så det var både sødt og surt
Sigt det hele, så citron-skallerne og vaniljestangen sigtes fra. PannaCotta. For jævelan da - skal udtales med meget påtaget svensk accent - hvor er det her bare en dessert, som smager så fantastisk og så let at lave
På bananvafler / Cheesecake / Pannacottamed karamel / Swirled i en islagkage med browniebund / Smurt mellem pandekagelagkage–bunde eller traditionelt med scones og flødeskum som i England
Jorbærsovsen har også godt af at stå, så den kan du også lave samtidig med din pannacotta. Pannacotta er en de helt klassiske og nok også mest kendte italienske desserter
Jeg kan godt lide at gøre dette på medium varme, for så tager det noget tid, og jeg har en ide om, at så får jeg rigtig trukket al smagen ud af vanille og citron - men det er meget muligt, at resultatet bliver det samme, hvis man bare skruer op på fuldt blus
Serveret med karamel, citron og glaskaramel til. Pannacotta er en lækker anretning, og serveret med friske, måske lidt sure frugter til, vil der ikke være et øje tørt
Pannacotta er en italiensk dessert, som er en form for fløderand. Desserten findes i mange varianter, her er den lavet med rugbrødscrunch, jordbær og blåbær
PannaCottamed kirsebærlækkerierLørdag. Så et par gode lange gåture kan det anbefales at sætte tid af til i weekendprogrammet - til gengæld lover jeg, at forslag til næste uges middagsretter bliver med et minimum af de mindre sunde ting
Disse brombær kan spises til is, budding, pannacotta eller lignende. Lidt citronsaft. Kog vandet op i en kasserolle og tilsæt bær, citron, vanilie, rørsukker og sirup