Opskriften skal I naturligvis have, så den kommer her, for de er altså ret lækre. Denne gang er de sprøde og knasende granatæblekerner blot skiftet ud med en sød og blød papaya, også har jeg denne gang tilføjet lidt havregryn til dejen også
- og med hele to funktionerFor denne store halve papaya fungerede nemlig både som fyld til min morgen-yoghurt her til morgen, men også som en anden vigtig del af det, der er ved at spise yoghurt - nemlig skålen
Mango og papaya er ligeledes rigtig gode ingredienser til disse Nicecreams. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
Bland tørret papaya, mango og rosiner i myslien. 200 gr femkornsblanding fra Urtekram200 gr havregryn100 gr solsikkekerner2 spsk sesamfrø150 gr mandler100 gr kokosflager2 dl ahornsirup4 spsk vindruekerneolie50 gr tørret papaya50gr tørret mango50 gr rosinerTænd ovnen for 150 gr
tørret frugt (jeg brugte rosiner, dadler og papaya). Men som grundopskrift, er nedenstående super god. Opskrift til 1 bradepande crunchy müsli. Opskrift til 1 bradepande crunchy müsli. 1,5 dl tørret frugt (jeg brugte rosiner, dadler og papaya)
papaya. ½ stk vannmelon 1 stk papaya 2 stk avocado 1 stk slangeagurk 1 potte frisk mynte 3 ss olivenolje saften av 3 stk lime salt og kvernet pepper Bland sammen alle ingrediensene i en hurtigmikser. 1 stk papaya
16 cooked King or Tiger Prawns, peeled 1 cup pineapple 1/2 diced paw-paw or papaya 1 Lebanese cucumber, diced 1/2 finely diced Spanish onion 1/3 cup of fresh chopped mint 1/3 cup of fresh chopped dill leaves 1/4 cup raw cashews Dressing