Smelt smør i en gryde og rør melet i. Paprikasovs. Smag til med salt , peber og evt sukker. Kom paprika i. 1-2 hakket frisk chili. 1⁄2 tsk paprika. 1-2 hakket frisk chili. 1⁄2 tsk paprika
Drys den medpaprika, salt og peber hele vejen rundt – bare så meget som den behøver. Paprika. Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Jeg er dog vild med kombinationen af aubergine og kikærter og har derudover tilføjet blandt andet kartofler, tomat og masser af smag fra blandt andet spidskommen, chili og røget paprika
Tilsæt garam masala, paprika, chiliflager, kanel og lidt salt og “rist” det lidt sammen. Hak løgene, varm en gryde op med olivenolien og kom løgene heri
Tilsæt løg, champignon og paprika. mørbradgrydemed kartoffelmos, ris og/eller brød. Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle)
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en grydemed lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
paprika. ca uden at røre for meget rundt i gryden. Lækker hverdagsret fra det asiatiske køkken, med masser af smag og utrolig nem og hurtig at lave, når børnene sidder og er sultne
paprika. Server medris og Naan brød. Smag til med salt, peber og evt. 1/2 frisk chili. Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt. Imens snittes løg i tynde strimler og varm en sauterpande eller gryde ved høj varme, kom lidt olie i og svits løgene af til de bliver klare og tilsæt derefter kyllingeblandingen og svits det i 5 min. 1/2 frisk chili. 1 spk paprika. Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt