Drys med bacon og parmesan. Croutoner. 50 g friskhøvlet parmesan. 50 g friskhøvlet parmesan. En rigtig dejlig hovedrets salat og god til madpakken dagen efter
Høvl nogle skiver parmesan. Når croutonerne er sprøde slukkes for panden og croutonerne køles lidt af. )1 pakke pancetta4 skiver daggammelt lyst brødOlivenolie 1 romainesalat1 avokado250 g cherrytomaterParmesan efter behovDressing - Irma har en rigtig god cæsar dressing (og hvis man har rigtig meget overskud kan man jo lave den selv)
Groft revet parmesan ost. ristede croutoner. Well here goes - her er madplanen for uge 21-22. - (starter lørdag i uge 21, da Maja, mor & mormor spiser ude fredag)
Iceberg, agurk og tomat og parmesan skæres i mindre stykker og kommes i en skål, hæld croutoner i blandingen lige før servering og server med din ynglings dressing
I en helt almindelig caesar salat er der jo ikke nødvendigvis kylling eller bacon for den sags skyld, men jeg kan godt lide at bruge kylling sammen med caesar salaten, i stedet for croutoner bruger jeg skivet daggammelt brød ( se opskrift her ) og i stedet for en klassisk caesar dressing, bruger jeg en lidt mere karryorienteret dressing
Læg kyllinge stykkerne ovenpå og drys med rugbrøds croutoner og parmesan. Blend kapers, halvdelen af parmesanen, creme fraiche, resten af olien, citronsaft, salt og peber og rør dressingen sammen
I suggest that you could also turn the cooked squash puree into a soup by adding vegetable or chicken stock to thin, then topping it off with some homemade rye, pita, or Parmesan croutons