Parmesan stænger opskrifter

Klassisk kødsovs

Klassisk kødsovs

I går fik vi en god klassisk kødsovs med spaghetti og friskrevet parmesan. De fleste aftner laver vi en skål med grøntsags stænger og vi har ingen problemer med at få diverse grønt i Lille K, men er der eksempelvis gulerødder i maden vil han ikke rigtigt spise det
Chili con carne med skært oksekød

Chili con carne med skært oksekød

Risotto med parmesan paneret kyllingefilet og smørstegte squash med citron. 2 stænger kanel. Jeg forsætter i det mexicanske hjørne og slutter dagen af med en omgang simremad
Dyppere og dyppelse

Dyppere og dyppelse

Bag skeer og stænger ved 220 grader varmluft i ca 15 min og opbevar dem tørt til de serveres. 3 spsk friskreven parmesan. 3 spsk friskreven parmesan
Pasta med kylling og selleri

Pasta med kylling og selleri

parmesan eller anden tør ost. Den skrællede selleri skæres i smalle stænger. Mange synes måske, at en rodselleri er en rigtig kedelig grønsag
Romantisk græskarsuppe

Romantisk græskarsuppe

Chiliolie (dryppes over), sprødristet chorizo (skåret i tern og ristet på tør pande), creme fraiche, revet parmesan og groft brød
Brødstænger m. Ølandsmel

Brødstænger m. Ølandsmel

Parmesanost og sesam til topping. Jeg har de seneste uger lagt en masse lækre dips/dyppelse ud, så det var vist på tide, at der også kom en opskrift på brødstænger på banen – Og her er den
Hvidløgs-pomfritter

Hvidløgs-pomfritter

revet parmesanost . Pomfritterne vendes i blandingen og drysses med parmesan. 700 g skrællede bagekartofler skåret i fine stænger. 700 g skrællede bagekartofler skåret i fine stænger. 1 spsk revet parmesanost
Sprøde ostestænger

Sprøde ostestænger

De her ostestænger er helt tilbage fra min barndom og har altid været min yndlings snacks - man skal nok ikke lave dem for tit, for de er vist ikke slankende
Glutenfri breadsticks / Grissini

Glutenfri breadsticks / Grissini

Pensel stængerne. 50g fintrevet parmesan (kan undlades). i 15-20 stykke og rul dem ud til tynde stænger 1-1½cm tykke. 50g fintrevet parmesan (kan undlades)

Grissini og basilikum pesto

Parmesan, revet. Tril lange tynde stænger på lillefingertykkelse. (Tyndere stænger skal selvfølgelig have kortere tid)

Forår som i ‘provinsen’

Vend olien i den bedste pasta, du kan få fat i, og tilsæt revet parmesan og friskkværnet sort peber (evt lidt trøffel eller trøffelolie)