I går fik vi en god klassisk kødsovs med spaghetti og friskrevet parmesan. De fleste aftner laver vi en skål med grøntsags stænger og vi har ingen problemer med at få diverse grønt i Lille K, men er der eksempelvis gulerødder i maden vil han ikke rigtigt spise det
Risotto med parmesan paneret kyllingefilet og smørstegte squash med citron. 2 stænger kanel. Jeg forsætter i det mexicanske hjørne og slutter dagen af med en omgang simremad
Parmesanost og sesam til topping. Jeg har de seneste uger lagt en masse lækre dips/dyppelse ud, så det var vist på tide, at der også kom en opskrift på brødstænger på banen – Og her er den
revet parmesanost . Pomfritterne vendes i blandingen og drysses med parmesan. 700 g skrællede bagekartofler skåret i fine stænger. 700 g skrællede bagekartofler skåret i fine stænger. 1 spsk revet parmesanost
De her ostestænger er helt tilbage fra min barndom og har altid været min yndlings snacks - man skal nok ikke lave dem for tit, for de er vist ikke slankende
Pensel stængerne. 50g fintrevet parmesan (kan undlades). i 15-20 stykke og rul dem ud til tynde stænger 1-1½cm tykke. 50g fintrevet parmesan (kan undlades)