Parmigiana opskrifter

Nostre Giro – EXPO Milano 2015

Vi valgte at springe på mad fra Calibria, mest fordi så langt sydpå har Alfa’en aldrig været og fordi at Melanzane alla Parmigiana er meget udbredt i Calabria, som jo også er vores hofret

Saltimbocca alla Romana

Aftenens ret bød på hjemmelavet fettuccine, Melanzane alle Parmigiana og Saltimboca alla Romana. Efter en skøn søndag med hele fire besøg hos venner og famile havde vi helt glemt at tage kød op af fryseren
Den sicilianske auberginelasagne

Den sicilianske auberginelasagne

Inspireret af gastros marts nummer med temaet "Mafia mad" kastede jeg mig i går ud i at lave Parmigiana di melanzane classica siciliana

Det skal man vide om parmesanost!

Vidste du, at der kun findes én ægte parmesanost – nemlig Parmigiana Reggiano. For at kunne kaldes en Parmigiana Reggiano skal den nemlig være produceret i Norditalien, i Parma-området, hvor man igennem århundreder har produceret den karakteristiske ost af mælk fra køer, der græsser på den næringsrige jord