Opskriften er hentet fra kogebogen Moderne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt frisk pasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer jeg også med gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes
For en udenforstående, som jeg selv, er det næsten umuligt at gøre en italiener tilfreds med en italiensk ret – pastaen bliver næsten altid lidt overkogt, saucen vil altid få en knivspids for meget salt, og bevar mig vel, om jeg skulle komme til at røre den forkerte vej i gryden…Nå, okay, det var måske lidt overdrevet
Italienere laver nogle meget simple pastaretter, hvor smagen er i de gode råvarer - det er altid lidt tricky at lave efter med de grøntsager vi kan skaffe her i Danmark, men salsiccia'en smager i hvert fald som var man i Italien