Denne gang fik vi pasta og en håndfuld revet pecorino ost til, man kan også bruge parmesan. Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
Jeg kogte pastaen i god tid, så den varmede jeg bare lige før servering i den varme flødesauce. Ja, aftenens opskrift er en super dejlig og nem pastaret
Vandet hældes fra pastaen, og serveres på tallerken med flødesauce og de stegte kyllingstykker. Hæld flødesaucen af panden, og stil til side mens det bliver holdt varmt
Retten kan serveres med eksempelvis blomkålsris, ris, bulgur, frisk pasta eller spaghetti. Det er vist ved at være lang tid siden, at jeg har smidt et bud på bloggen på en let omgang aftensmad, som er hurtig at lave
I har stemt på, hvilken pastaret, I ville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, frisk persille, øko bacon og sojaristede pistacienødder
Serveres til ris, kartoffelmos eller frisk pasta. Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Sæt vand over til pastaen, og opvarm smør og olie i en sauterpande ved jævn varme. I mens ovenstående er i fuld gang bør vandet til pastaen være bragt i kog, så du smider pastaen deri og koger dem efter anvisningen på pakken – minus et par minutter
Kog din pasta og vend den så sammen med saucen. Drys med persille, parmesan og jordskokchipsene, og du står med en enkelt, men virkelig velsmagende pastaret
Poserne smider du i letkogende vand, og når ægget lige akkurat er stivnet i hviden, så ta’r du dem op og pakker dem ud, hvorefter de anrettes øverst på pastaretten, så blommen flyder ud i den, når du skærer hul på ægget