Èt hokkaidogræskar rækker til mange forskellige retter, og én af dem blev denne pastaret, som både smager lidt af sommer og en lille smule af efterår – perfekt til det danske sommervejr…
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
sambal oelek (chili pasta), da jeg eeelsker spicy mad. Et hokkaidogræskar skal bruges med skral, så den flækkes i to og kernerne fjernes også skæres i yderligere grove stykker
Derfor var jeg lidt overskudsagtig og på forkant i sidste uge, da jeg lavede en stor portion af denne pastasalat til aftensmad og havde madpakkerester tilovers
Et alternativ til den traditionelle udgave med pasta. Hokkaidogræskar bagt i ovnen med kanel - en fantastisk snack, der giver en sød smag - uden nogle dik'a'dar
sambal oelek (chili pasta), da jeg eeelsker spicy mad. Et hokkaidogræskar skal bruges med skral, så den flækkes i to og kernerne fjernes og skæres i yderligere grove stykker