Smagen er vigtig, specielt når det serveres ovenpå pasta, som jo ikkebidrager med så meget. Sovsen bringesi kog, hvorefter fløde og diversekrydderiertilsættes
Svits svampene nogle minutter ved rask varme og tilsættimian og fløde. Kan du ikkefindedisse store skaller, kan du bruge andre former for pasta, fx cannellonirør, men disse skal igivet fald dækkes med en tomatsovs, inden de kommer i ovnen
Server retten med pastaskruer eller jasminris. Hæld fløden over og lad det småsimrei et par minutter. Rester fra julen kender vivist alle til, her er en lækker ret med overskydende hamburgerryg
Hvis du holder af pasta, kan du også lægge lasagneplader mellem lagene. Bringsojaflødeni kog. Denne lag-på-lag-ret er noget af det enkleste, billigste og nemmeste, man kan spise
En ret som kæresten og jeg ofte spiseri hverdagen er pasta med tomatsovs. Jeg plejer at sætte pastavand over imens og går i gang med sovsen og så er det cirka kogende nu
fløde hældes over. Lægges i et ildfast fad. Fisken krydres med salt og peber. Løg, porre, forårsløg, champignon og presset hvidløg bredes ud over fisken