Blend derefter blandingen til en tyk pastaog kom på glas. Sødt, stærkt, salt og sprængfyldt med smag. Kan bruges som smags giver tilbehør til æg, grøntsager, LCHF madder og alt muligt andet
Smør kanterne med lidt æggeblomme, læg et andet stykke pasta ovenpå og klem luften ud. Ægog olie tilføjes og røres sammen med en gaffel, hvor kanten af melskålen hele tiden røres ind i æggene
Pastaen hældes i stegepanden med løget, hvorefter flødeblandingen, baconog ærter tilsættes. I det minut sauteres løg og hvidløg, og når pastaen er kogt hældes vandet fra
Steg bacon til det er sprødt oglæg det derefter til side. Kom æg, hytteost, parmesanost og muskatnød i en skål og bland/pisk det sammen (ikke med en elpisker)
Og du kan også komme alt muligt i en æggekage – både af kød og grøntsager, ja, sågar ris ogpasta. Er du til en traditionel æggekage, så er det nogetmedbacon, tomater og purløg
Fløde, æg, ost og peber piskes sammen og når vandet koger sættes pastaen over. Baconen ligges på et stykke køkkenrulle, alt i mens vandet til pastaen bringes i kog