Bland pasta, broccoli, løgblanding, ærterog kylling i en stor skål. ærter. Jeg lavede denne pastasalat en aften og brugte den til madpakke de næste tre dage
I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalatmed Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressing med hvidløg, rød peber og estragon i
Gulerødder, pastaog havregryn bidrager i øvrigt ogsåmed E-vitamin i dette eksempel. (Pyntet med basilikumblade fra altankassen og drysset med salt tørret krydderi)
Vi fik selv couscous med friske ærter smagt til med lidt citron, salt og peber. Egentlig fandt jeg bare det frem vi lige havde liggende og resultatet blev rødspættefilet i fad med en masse grønt, pesto og hakket mandler
Pasta, nudler og ris. Jeg har selv døjet med mavebesvær igennem en håndfuld år, og har rendt til den ene læge efter den anden – uden at finde nogen form for løsning på mit problem
Spis retten til pasta, ris, bygkerner, bulgur eller lækkert groft brød. Derfor valgte jeg at kombinere med masser af ærterogbroccolistilk (smid aldrig broccolistilk ud, skær den i små stænger og brug dem i pande, gryde, wok og ovnretter)
(Brugte i denne sammenhæng “ægte” bagepapir, og ikke de genbrugelige jeg plejer – fordi, det er nemmere at klippe pastaen, når det stadig hænger på papiret)
Fuldkornspastamed linsesovs og dampet broccoli. bønner/linser/kikærter, nødder/frø/kerner, grøntsager (særligt de grønne), fuldkornsprodukter som rugbrød, havregryn, ris ogpastaog ikke mindst frugt
Pasta. For at komme godt i gang med den veganske livsstil er det en fordel at have nogle basisvarer hjemme, så du ikke behøver at købe ind, hver gang du skal lave mad, og så du aldrig behøver at være sulten