stået på pasta og pølser. Sagt i al beskedenhed er de virkelig også rigtig rigtig gode, men måske har førstepladsen også noget at gøre med at de elsker at være med til at pynte dem med forskellige ingredienser
Gnocchi, eller mere præcist ‘gnocchi di patate’, er en form for pastakugler lavet med kartofler og i denne version også med spinat, der giver farve og ekstra smag
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
Starter uken med en vegetarrett medpasta i hot tomatsaus. Gratinert pølseformmed grønnsaker. Stressende dager med juleavslutninger, handle julegaver, bake kaker, vaske og rydde
Inde midt på pladsen lå en lækker Italiensk madbod der serverede pizza med parmaskinke og salat, hjemmelavet pastamed bolognese i en udgave der i den grad var værd at spise, pastamed laks og panini's der var utroligt lækre
Kødsovs er min favorit, da den kan serveres med både ris, kartoffelmos og pasta. Den er italiensk inspireret (med rødvin), hvilket giver en virkelig lækker smag
) pop-up italienske marked medpasta i alle farver og former, oste, oliven og skinker i lange baner. Jeg ville gerne have haft noget marcipan af ovennævnte type med hjem, men måtte "nøjes" med lokalproduceret panchetta (rullet italiensk bacon - perfekt til burgeren), kæmpeoliven og en lækker-lækker Prima Donna-agtig ost, der smagte af guds nåde og satans ærgrelser
Til pølserne serverede jeg frisk pasta og en dejlig tomatsauce med revet parmesanost. De italienskepølser er ikke som dem vi kan købe herhjemme - de minder mest af alt om en slags medisterpølser i udseende, men i flere forskellige tykkelser og udformninger - og så har de en helt anden smag end medister
Sidst kom vi dem i en pastasovs, hvor syrligheden fra bladbederne går perfekt i spænd med den fede og krydrede smag af den ferske italienskepølse salamella mantovana
Gnocchi er en italienskpasta ret som hovedsageligt består af kartofler. Kom æget i og rør straks med en håndmikser, da æget ellers vil stivne i den stadigvæk varme kartoffelmos
- en pakke fuldkorns fettucini pasta. Det var ikke en velkendt lyd i mine øre indtil jeg blev introduceret for denne utrolig smagsfulde og lækre italienske "medister"på mit nye arbejde mhm
Italienere laver nogle meget simple pastaretter, hvor smagen er i de gode råvarer - det er altid lidt tricky at lave efter med de grøntsager vi kan skaffe her i Danmark, men salsiccia'en smager i hvert fald som var man i Italien